زعفران یک چاشنی بسیار مفید و البته گران قیمت است که در اکثر غذاهای ایرانی استفاده میشود چای زعفران یکی از فرآوردههای این گیاه است.
عباس حاجی آخوندی، متخصص طب سنتی و گیاهان دارویی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: گیاه زعفران که از دیرباز در ایران کشت می شده و مورد استفادههای بسیاری در تغذیه و داروسازی دارد، گیاهی بسیار فرح بخش و نیرو بخش است این گیاه به دلیل رنگدانههایی که دارد، دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد سرطانی است.
حاجی آخوندی ادامه داد: زعفران دارای مواد آنتی آلزایمر است و به عنوان تقویت کننده قوی حافظه شناخته شده است و استفاده از آن به خصوص در کسانی که سابقه خانوادگی ابتلا به فراموشی و آلزایمر دارند، بسیار توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی و گیاهان دارویی گفت: شیوه های مصرف زعفران بسیار متفاوت است یکی از روشهایی که می توان ماده موثر آن را استخراج کرد، دم کردن زعفران سائیده نشده به تنهایی یا همراه با گل زعفران است، چای زعفران به عنوان یک دمنوش شادی آور، میتواند جایگزین چای سیاه قرار گیرد.
حاجی آخوندی توصیه کرد: نوشیدن این دمنوش در صبح بسیار مفید است، همچنین افرادی که به افسردگی مبتلا هستند می توانند چند نوبت در روز این نوع چای را استفاده کنند و از اثرات شادی آور و فرح بخش آن برخوردار شوند.
.: Weblog Themes By Pichak :.