خوردن ماهی انواع روشها را دارد اما برخی از روشها خوب و بعضی دیگر بدترین برای حفظ سلامت بدن هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صاعقه به نقل از باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران هشدار میدهند خوردن ماهی سرخ کرده علاوه بر ایجاد بیماریهای قلبی سبب عدم تاثیر خاصیت امگا 3 موجود در ماهی برای تقویت حافظه نیز میشود.
گفتنی است، خوردن ماهی یکبار در هر هفته برای تقویت حافظه بسیار ضروری است و باعث جلوگیری از تخریب سلولهای خاکستری مغزی که مسئول حفظ خاطرات هستند میشود.
پژوهشگران برای بهره بردن کافی از خواص ماهی تازه توصیه میکنند، افراد حتما این ماهیها را به صورت پخته و یا کبابی مصرف کنند و از سرخ کردن آن جدا پرهیز کنند.
.: Weblog Themes By Pichak :.