به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی ارتش،
وی سپس با اشاره به برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هفته جاری به عنوان یک رویداد مهم و ضمن تأکید بر ضرورت خلق حماسه عظیم سیاسی با حضور پرشور و حداکثری گفت: ملت سرافراز ایران اسلامی همواره در مقاطع گوناگون و حساس و در حوزههای مختلف نظامی، سیاسی و اجتماعی با حضور پرشور خود در صحنه، از انقلاب و کیان مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کرده اند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاس ارتش انتخابات پیشرو را فرصت گرانبهای دانست که میتواند با حضور گسترده تمام سلیقه ها و مردم، تأثیر عظیمی بر روند پیشترفت های داخلی و بین المللی کشور داشته باشد.
آل هاشم با بیان این مطلب که حضور گسترده مردم در انتخابات علاوه براین که پشتوانه بزرگی برای دولت آینده در اجرای برنامه هایش خواهد بود، افزود: این حضور همچنین می تواند قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران را با توجه به تداوم موج بیداری اسلامی در منطقه، در روند نظام سازی و الگو برداری سایر کشور ها به نمایش بگذارد.
نماینده ولی فقیه در ارتش سپس به توطئه های پیچیده و گسترده دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اشاره و بصیرت و هوشیاری را از عواملی برشمرد که می تواند علاوه برخنثی کردن این گونه توطئه ها، کشور را در برابر هر گونه فتنه انگیزی مصون نگاه دارد.
وی در ادامه به تبیین بیانات مقام معظم رهبری درخصوص انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و خاطرنشان کرد: همانگونه که معظم له نیز فرمودند «رأی دادن به هریک از کاندیداها، رأی دادن به نظام جمهوری اسلامی است» که در این راستا وظیفه مسئولین ایجاد زمینه های مناسب به منظور حضور حداکثری همه قشرها در این انتخابات است.
آل هاشم سپس فرصت های ارائه شده از سوی رسانه ملی به کاندیداها به منظور بیان دیدگاه هایشان را منصفانه دانست و گفت: این فرصت علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، بر آگاهی مردم نسبت به مواضع و برنامه های کاندیداها تأثیر مثبتی داشته داست.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش حضورگسترده مردم و همچنین رعایت قانون و اخلاق اسلامی در انتخابات را از الزاماتی برشمرد که می تواند در حماسه آفرینی سیاسی نقش موثری داشته باشد.
آل هاشم همچنین، رعایت اخلاق اسلامی و پرهیز از بد اخلاقی سیاسی را از یکی از شاخص های کاندیدای اصلح دانست و افزود: ترجیح دادن مصالح عمومی و ملی بر مصالح فردی و حزبی از جمله مصادیقی است که کاندیداهای ریاست جمهوری باید آن را مدنظر داشته باشند.
وی در ادامه سخنان خود به بایدها و نبایدهای اقدامات کاندیداها و طرفدارانشان درجریان تبلیغات پرداخت و در این خصوص تصریح کرد: صادقانه عمل کردن در میدان تبلیغات، پایبندی به مصالح و امنیت ملی و رقابت کردن برسرخدمت به مردم، در حد توان اجرایی وعده دادن و رعایت انصاف از بایدهایی است که کاندیداها و حامیانشان می بایست به آن توجه داشته باشند.
وی سپس نبایدها را، تخریب وجهه کشور و ذهنیت مردم، متوسل شدن به شیوه های غیر اصولی، تخریب دیگران و اختلاف سلیقه را به نزاع کشاندن دانست و افزود: کاندیداها نباید با نفی دیگران خود را اثبات کنند و با وعده دادن اقداماتی که در توان و اختیاراتشان نیست در صدد کسب رأی برآیند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، فرد اصلح را فردی دانست که توانایی بالا بردن عزت ملی در سطح بین المللی را داشته باشد و بتواند استقلال کشور را عمیق تر کرده و همراه با بالا بردن کیفیت زندگی مردم، اقتدار بیش از پیش نظام اسلامی را به نمایش بگذارد .
وی در پایان پایبندی به نظام و ولایت فقیه و همچنین متکی به مردم بودن را از جمله شاخصه های دیگر فرد اصلح دانست.
.: Weblog Themes By Pichak :.