دلایل خوب برای مصرف انگور قرمز

پایگاه اطلاع رسانی صاعقه

درخت مو انگور

 
 
 برخی افراد فرق چندانی بین انگورها و طعم آن‌ها قائل نیستند. اما واقعیت این است که طعم انگور قرمز با بقیه انواع آن متفاوت است.
 
رخی افراد فرق چندانی بین انگورها و طعم آن‌ها قائل نیستند. اما واقعیت این است که طعم انگور قرمز با بقیه انواع آن متفاوت است. این میوه آبدار را باید به صورت کامل یعنی با پوست و هسته‌هایش خورد و از طعم ترش و شیرین آن لذت برد. در بین خواص متعدد این انگور میزان آنتی اکسیدان رسوراترول آن چشمگیر است چون مانع از پیری زودهنگام و آسیب‌های سلولی می‌شود. یادتان باشد که مصرف منظم و متعادل این میوه خوشمزه جوانی و سلامت را به شما هدیه خواهد کرد. در ادامه مطلب دلایل خوبی می‌آوریم تا بیشتر به خوردن انگور قرمز تشویق شوید.

انگور قرمز و رسوراترول
انگور قرمز در پوست و همچنین هسته‌های خود حاوی آنتی اکسیدانی به نام رسوراترول است که به «مولکول جوانی» شهرت دارد. رسوراترول یک عامل حفاظت کننده موجود در انگور است که به صورت سدی در برابر مهاجمان بیرونی عمل می‌کند. این ترکیب در صنعت داروسازی در ترکیب بسیاری از محصولات مربوط به سلامتی استفاده می‌شود.انگور قرمز به دلیل دارا بودن این ترکیب آنتی اکسیدانی فوق العاده از بروز پیری زودهنگام پیشگیری می‌کند. فراموش نکنید پوست، گوشت و هسته این میوه دارای خواص فراوانی است بنابراین از دور ریختن هسته آنها بپرهیزید.

بیماری آلزایمر
طبق نتایج پژوهشی که در Mount Sinai Medical School ایالات متحده آمریکا انجام شده، رسوراترول از پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند. قدرت آنتی‌اکسیدانی انگور قرمز برای افزایش قدرت حافظه و محافظت بدن از ابتلا به بیماری آلزایمر موثر است. رسوراترول تاثیر تخریب سلول‌های عصبی در مراحل اولیه بیماری را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، این آنتی‌اکسیدان به اندازه چای سبز و حتی بیشتر از آن در کنترل و پیشگیری از بیماری آلزایمر موثر است. متخصصان بر این باور هستند که مصرف انگور قرمز به بهبود چشمگیر عملکرد مغز ما کمک می‌کند.

پایانی برای یبوست
انگور قرمز برای مقابله با یبوست بسیار موثر است. مصرف آن برای صبحانه مانند یک ملین طبیعی عمل کرده و به عملکرد روده‌ها کمک زیادی می‌کند. انگور قرمز به دلیل دارا بودن اسیدهای طبیعی و قند و سلولز می‌تواند باعث تقویت عضلات روده‌ها و معده شود. اگر به طور مرتب انگور قرمز میل کنید می‌توانید یبوست مزمن را درمان کنید. با این حال افرادی که دچار بیرون روی هستند باید از مصرف این انگور بپرهیزند.


پیشگیری از سرطان
مصرف انگور قرمز به پیشگیری از بیماری‌های متعددی مانند سرطان سینه و سرطان کلورکتال کمک می‌کند. موسسه مبارزه با سرطان آمریکا چندین پژوهش در این خصوص انجام داده است.
به عقیده متخصصان آنتوسیانین‌های موجود در انگور قرمز برای جلوگیری از رشد و تکثیر تومورهای سرطانی موثر عمل می‌کنند. پولیفنول‌های موجود در این میوه نیز مانند رسوراترول تاثیر آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد و مانع از آسیب و تخریب سلولی حاصل از سرطان می‌شود. انگور قرمز برای افرادی که شیمی درمانی انجام می‌دهند بسیار موثر است. آب انگور قرمز انرژی‌دهنده است. علاوه بر این باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و تاثیر درمان را افزایش می‌دهد. در عین حال قدرت ضدالتهابی این میوه باعث کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی می‌شود.

کاهش فشارخون بالا
در واقع پتاسیم موجود در انگور قرمز به اندازه‌ای است که برای افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه می‌شود. اگر شما بین ۱۵ تا ۲۰ حبه انگور قرمز میل کنید میزان سدیم بدنتان کاهش پیدا خواهد کرد. توصیه می‌کنیم این انگور را به سالادهایتان اضافه کنید. در این صورت می‌توانید در وعده ناهار و شام نیز از خواص آن بهره‌مند شوید.

 

این صفحه را به اشتراک بگذارید